Good news:

Oostenrijk heft vrijwel alle coronaregels op, ook voor toeristen

Oostenrijk maakt vanaf 5 maart een einde aan vrijwel alle coronamaatregelen. Naast flinke versoepelingen in het land, wordt het voor buitenlanders makkelijker om naar Oostenrijk te reizen. De aanvullende inreisbeperkingen vervallen, wat betekent dat toeristen alleen nog in het bezit moeten zijn van een vaccinatie-, herstel- of testbewijs. Gelukkig geen negatieve PCR-test meer en wij controleren bij het instappen van de bus op het vaccinatie of herstelbewijs. We nemen nog steeds geen deelnemers mee met alleen een testbewijs. Deze groep heeft een veel grotere kans op besmetting en ziek worden. Dikke kans dat aprés-ski en disco gewoon door kan gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s