SNWCMP 2023

We zijn klaar met de voorbereiding voor de 2023 editie van za 22 april 20:00 t/m vr 28 april 08:00. De infoavond wordt gehouden op vrijdag 18 november van 19:00-19:45 in de aula van het Peellandcollege. Alleen op die avond kan worden ingeschreven (op volgorde van inschrijving) en er zijn 150 plaatsen beschikbaar.
Vanaf 1 november is uitgebreide informatie aan te vragen op snwcmp@ziggo.nl en kun je het digitale gedeelte ( https://nl.surveymonkey.com/r/snwcmp2023 ) van de inschrijving al invullen. SNWCMP is geen activiteit van IVO Deurne. Graag alleen direct contact met ons opnemen!

#TheSnowMustGoOn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s